Now Reading:
DALIĆ: “STRPLJIVO I BEZ POPUŠTANJA, AZERBAJDŽAN JE DOBAR” – Hrvatska igra večeras od 18.00 sati
Full Article 2 minutes read

DALIĆ: “STRPLJIVO I BEZ POPUŠTANJA, AZERBAJDŽAN JE DOBAR” – Hrvatska igra večeras od 18.00 sati

Vatreni u Azerbajdžanu iščekuju novi kvalifikacijski dvoboj u borbi za Europsko prvenstvo, a izbornik Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije.

Strpljivo i bez popuštanja
“Moramo jako ozbiljno shvatiti utakmicu i ne popustiti niti u jednom segmentu igre u odnosu na nastup u Trnavi. Agresivnost, odgovornost, disciplina, trčanje i kompaktnost moraju biti na visokoj razini. Moramo biti strpljivi jer bit će nezgodno. Nema danas ništa lagano, bez obzira koliko se naša pobjeda očekuje, i ne zavarava nas činjenica da Azerbajdžan još nema bodova. Moramo ponoviti izdanje iz Slovačke”

Nema potrebe za promjenama
“Razgovaramo s igračima, upozoravamo, suparnik je dobar. Nadam se da ćemo uspjeti u svom naumu i moramo se postaviti kao favoriti, kao lideri. Nema potrebe za većim promjenama, valjda neće iskrsnuti problemi u zadnji čas. Nećemo ni govoriti tko nedostaje jer imamo sjajne igrače, koji samo moraju ponoviti svoje partije. Ne opterećujemo se statistikama, odupiremo se svemu što je nebitno, nama je cilj osvojiti 15 bodova za plasman na Europsko prvenstvo”

Hrvatska se trenutačno nalazi na prvom mjestu skupine s devet bodova, koliko ima i Mađarska na drugoj poziciji, no “Vatreni” imamu bolju razliku pogodaka. Wales i Slovačka imaju po šest bodova, a Azerbajdžan je posljednji bez bodova.

Utakmica između Azerbajdžana i Hrvatske na rasporedu je u ponedjeljak u 18. sati, a istog dana igraju i Mađarska – Slovačka.

www.sjever.hr/HNS Foto HNS 09.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.