Godinama tukao ženu a petogodišnje dijete pogodio kamenom u glavu

policija

Na prijedlog općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu, sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila je pritvor 27-godišnjaku kojeg se tereti za niz kaznenih djela nasilja u obitelji.

Naime, Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je provelo prvo ispitivanje uhićenog 27-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nasilja u obitelji i pokušaja teške tjelesne ozljede.

-Postoji osnovana sumnja da je 27-godišnjak od svibnja 2015. do kolovoza 2019. godine u obiteljskoj kući u Donjem Vratnu, u alkoholiziranom stanju učestalo grubo vrijeđao i fizički napadao svoju suprugu pred njihovim maloljetnim djetetom (2014.). Osnovano se sumnja i da je 29. kolovoza 2019. ponovno u alkoholiziranom stanju verbalno i fizički napao suprugu, zbog čega je ona trčeći pobjegla iz kuće, pa je za njima bacio kamen veličine šake kojim je pogodio dijete u glavu i ozlijedio ga – doznajemo u varaždinskom Državnom odvjetništvu.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 27-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

www.sjever.hr 08.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.