Now Reading:
FESTIVAL TATA STIŽE U VARAŽDIN: Pogledajte što Švedska traži od hrvatskih očeva, posebno od onih iz Varaždinske županije
Full Article 2 minutes read

FESTIVAL TATA STIŽE U VARAŽDIN: Pogledajte što Švedska traži od hrvatskih očeva, posebno od onih iz Varaždinske županije

otac

Švedska je ove godine zemlja partner varaždinskih Baroknih večeri i tim će povodom veleposlanstvo Švedske organizirati niz aktivnosti za građane u Varaždinskoj županiji. Jedna od njih je Festival tata, koji je veleposlanstvo zajedno s partnerima, nevladinim udrugama Status M i Roditelji u akciji – Rode, pokrenulo 2018.

Novo izdanje Festivala tata počelo je 3. rujna 2019. digitalnom kampanjom kojom se pozivaju tate iz cijele Hrvatske, a osobito iz Varaždinske županije, da podijele na svom Facebook ili Instagram profilu svoju fotografiju s djetetom/djecom u svakodnevnim situacijama koristeći hashtag #supertata. Detaljne upute natječaja nalaze se na Facebook stranici i Instagram profilu Festivala tata.

Među prijavljenima bit će odabrano dvanaest fotografija, od čega šest iz Varaždina i Varaždinske županije te šest iz ostatka Hrvatske, koje će zajedno s fotografijama drugih hrvatskih i švedskih tata biti postavljene kao izložba krajem rujna u Gradskom muzeju Varaždin.

www.sjever.hr 04.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.