Now Reading:
U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI ZA TREN OSTANETE BEZ BICIKLA: Policija lovi kradljivce i vraća bicikle vlasnicima
Full Article 2 minutes read

U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI ZA TREN OSTANETE BEZ BICIKLA: Policija lovi kradljivce i vraća bicikle vlasnicima

policija

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 41 godinu. Sumnja se da je 18. srpnja u Zagrebačkoj ulici u Novom Marofu na autobusnom kolodvoru otuđio bicikl marke „scott“ vlasništvo 17-godišnjaka. Bicikl je vraćen vlasniku. Protiv osumnjičenog policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 41 godinu. Sumnja se da je od 28. do 30. srpnja u Ščepanju provalio u Župnu kapelu. Protiv osumnjičenog policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 34 godine. Sumnja se da je 4. srpnja u Bombellesovoj ulici u Varaždinu iz garaže jedne zgrade otuđio bicikl marke „Bacini magnum“ vlasništvo 29-godišnjaka. Bicikl je vraćen vlasniku. Protiv osumnjičenog policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 13-godišnjakom. Kako se sumnja, on je 20. lipnja u ulici Miroslava Posmodija u Varaždinu iz ograđenog dvorišta otuđio bicikl marke „GT“ vlasništvo 54-godišnjaka. Bicikl je vraćen vlasniku. Protiv osumnjičenog policijski službenici podnijeli su posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

www.sjever.hr 01.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.