Now Reading:
Igrali se pozivima Županijskom centru 112 i zaradili kaznenu prijavu
Full Article 2 minutes read

Igrali se pozivima Županijskom centru 112 i zaradili kaznenu prijavu

policija

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19 i 22 – godišnjakom sa đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela lažne uzbune i oštećenja tuđe stvari.

Sumnja se da su osumnjičenici u srijedu 24. srpnja, u noćnim satima telefonom više puta zvali preko Županijskog centra 112 te pozivima hitnoj pomoći, vatrogascima i policiji tražili hitnu intervenciju u Đurđevcu u Ulici Stiska radi pružanja hitne liječničke pomoći i požara, iako su znali da to nije potrebno niti istinito, a koje dojave su iziskivale hitno djelovanje navedenih službi koje su izlazile na mjesto događaja.

Također, sumnja se da je osumnjičeni 19 – godišnjak prilikom izlaska djelatnika hitne medicinske pomoći na mjesto dojave oštetio službeno vozilo, oštetivši vlasnika vozila za više tisuća kuna.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Lažna uzbuna i Oštećenje tuđe stvari, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, javljaju iz PU Koprivničko-križevačke.

www.sjever.hr 01.08.2019.

Input your search keywords and press Enter.