Now Reading:
FOTO: Pogledajte kako su Varaždinci obilježili Dan zajedništva, ponosa i sreće – 16. srpanj 2018 zauvijek ostaje u sjećanju Hrvatske
Full Article 2 minutes read

FOTO: Pogledajte kako su Varaždinci obilježili Dan zajedništva, ponosa i sreće – 16. srpanj 2018 zauvijek ostaje u sjećanju Hrvatske

navijači

Varaždin se pridružio gradovima diljem Hrvatske, BIH i dijaspore koji je obilježio Dan zajedništva, ponosa i sreće. Riječ je o inicijativi koju su pokrenuli izbornik „Vatrenih” Zlatko Dalić i Organizatori bez granica, a obilježavanje se upriličilo u znak sjećanja na uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije, koja je prošle godine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji osvojila srebro.

Varaždinci su se tom prilikom u kockastim dresovima okupili na trgu Miljenka Stančića, gdje je program započeo u 19 sati uz svirku Dobrih vibracija.

Zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica kazala je kako bi bilo čudno da se Varaždin nije priključio ovoj inicijativi koja je krenula iz Vukovara, ali na poticaj izbornika Zlatka Dalića.

Organizatori bez granica ističu kako je do inicijative  došlo u Vukovaru, ali potaknuti spontanim i veličanstvenim dočekom u Zagrebu i drugim gradovima izbornik Dalić je, kažu, došao na ideju da bi bilo dobro da se to ne zaboravi i da se obilježi. Dakle, tako je krenula incijativa Dan zajedništva, ponosa i sreće.

m.horvat/sjever.hr 17.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.