Now Reading:
UHIĆEN 23-GODIŠNJI SERIJSKI KRADLJIVAC Po Varaždinu krao sve što mu se našlo na putu
Full Article 2 minutes read

UHIĆEN 23-GODIŠNJI SERIJSKI KRADLJIVAC Po Varaždinu krao sve što mu se našlo na putu

policija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela, pa krenimo redom.

Navedeni je, kako se sumnja, u razdoblju od 3. do 6. lipnja, provalio u objekt u vlasništvu lovačkog društva u Virju Križovljanskom te ukrao televizor i alat. Nadalje je dana 10. srpnja, na parkiralištu u ulici Ivana Severa u Varaždinu, provalio u osobno vozilo u vlasništvu poduzeća iz Bakra, ukrao novac i žvakaće gume, nakon čega je na istom parkiralištu, ukrao osobno vozilo marke Fiat Punto, u vlasništvu 54-godišnjaka, koje je nakon oštećenja, u nevoznom stanju, ostavio uz županijsku cestu Varaždin – Trnovec.

U razdoblju od 10. do 12. srpnja, na prostoru u vlasništvu javnog poduzeća u ulici Julija Merlića u Varaždinu, pokušao je provaliti u osobno vozilo u vlasništvu istog poduzeća, dok je u razdoblju od 11. do 12. srpnja na parkiralištu u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu pokušao provaliti u osobno vozilo u vlasništvu javne ustanove. Također je tijekom noći 11./12. srpnja, na parkiralištu u ulici Kralja Petra Krešimira IV u Varaždinu, provalio u osobno vozilo u vlasništvu 19-godišnjaka i u osobno vozilo u vlasništvu poduzeća iz Varaždina iz kojeg je ukrao ruksak s raznim predmetima. Isto tako se sumnja da je u nedjelju, 14. srpnja, zajedno sa 24-godišnjakinjom, provalio u skladište povratne ambalaže u sklopu trgovine u Gospodarskoj ulici u Varaždinu i ukrao više stotina komada limenki. Protiv njega i 24-godišnjakinje, policijski službenici podnose kaznenu prijavu za kaznena djela teških krađa i krađe.

www.sjever.hr/aktualno.hr

16.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.