Now Reading:
UHIĆEN 23-GODIŠNJI SERIJSKI KRADLJIVAC Po Varaždinu krao sve što mu se našlo na putu
Full Article 2 minutes read

UHIĆEN 23-GODIŠNJI SERIJSKI KRADLJIVAC Po Varaždinu krao sve što mu se našlo na putu

policija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela, pa krenimo redom.

Navedeni je, kako se sumnja, u razdoblju od 3. do 6. lipnja, provalio u objekt u vlasništvu lovačkog društva u Virju Križovljanskom te ukrao televizor i alat. Nadalje je dana 10. srpnja, na parkiralištu u ulici Ivana Severa u Varaždinu, provalio u osobno vozilo u vlasništvu poduzeća iz Bakra, ukrao novac i žvakaće gume, nakon čega je na istom parkiralištu, ukrao osobno vozilo marke Fiat Punto, u vlasništvu 54-godišnjaka, koje je nakon oštećenja, u nevoznom stanju, ostavio uz županijsku cestu Varaždin – Trnovec.

U razdoblju od 10. do 12. srpnja, na prostoru u vlasništvu javnog poduzeća u ulici Julija Merlića u Varaždinu, pokušao je provaliti u osobno vozilo u vlasništvu istog poduzeća, dok je u razdoblju od 11. do 12. srpnja na parkiralištu u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu pokušao provaliti u osobno vozilo u vlasništvu javne ustanove. Također je tijekom noći 11./12. srpnja, na parkiralištu u ulici Kralja Petra Krešimira IV u Varaždinu, provalio u osobno vozilo u vlasništvu 19-godišnjaka i u osobno vozilo u vlasništvu poduzeća iz Varaždina iz kojeg je ukrao ruksak s raznim predmetima. Isto tako se sumnja da je u nedjelju, 14. srpnja, zajedno sa 24-godišnjakinjom, provalio u skladište povratne ambalaže u sklopu trgovine u Gospodarskoj ulici u Varaždinu i ukrao više stotina komada limenki. Protiv njega i 24-godišnjakinje, policijski službenici podnose kaznenu prijavu za kaznena djela teških krađa i krađe.

www.sjever.hr/aktualno.hr

16.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.