Now Reading:
Doznajte što je obradovalo 2.210 međimurskih studenata
Full Article 2 minutes read

Doznajte što je obradovalo 2.210 međimurskih studenata

studenti

Međimurska županija u ponedjeljak je razveselila nekoliko tisuća studenata. Već ranije je objavljen javni poziva za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima. Nakon velikog broja pristiglih zahtjeva odobreno je njih 2.210 što je zahtijevalo cjelovitu obradu i pripremu naloga. U konačnici studenti su 600 kuna jednokratne pomoći primili na račun u ponedjeljak 15. srpnja 2019. godine.

Javni poziv

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Međimurske županije 12. lipnja 2019. završio je obradu prijava pristiglih na Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2018./2019., raspisan 3. travnja 2019, nakon čega je župan Međimurske županije Matija Posavec donio Odluku o isplati jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2018./2019.

Potpora je dodijeljena svim međimurskim studentima koji su uredno ispunili prijavu i dostavili dokument kojim su dokazali status redovitoga studenta na nekoj od javnih visokoškolskih ustanova ili ustanova s pravom javnosti u zemlji ili inozemstvu.

Troje prijavljenih studenata svojim potvrdama nije dokazalo status redovnog studenta, a 75 osoba započelo je postupak elektroničke prijave, ali nije dostavilo prijavnicu niti ikakvu dokumentaciju.

s.kalajdžija/sjever.hr 16.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.