Now Reading:
Terme Tuhelj: za gradnju luksuznog kampa zainteresirani partneri iz Hrvatske, Slovenije i Austrije
Full Article 2 minutes read

Terme Tuhelj: za gradnju luksuznog kampa zainteresirani partneri iz Hrvatske, Slovenije i Austrije

tuhelj terme

Čak tri investicije u gradnju kampova s pet zvjezdica najavljene su prošlog tjedna, očito je to postao turistički hit-proizvod. Jedan od ta tri nije na moru – riječ je o prvome luksuznom kampu u kontinentalnoj Hrvatskoj, konkretno u Termama Tuhelj.

Objavljeni su detalji investicije i render, ali još nije definirano tko će ga graditi. Kako neslužbeno saznajemo, Terme Olimia, vlasnik Termi Tuhelj, pregovaraju s tri potencijalna strateška partnera iz Hrvatske, Slovenije i Austrije. Sva tri navodno su renomirane tvrtke, ali još se javno ne želi reći koje su to.

Teško je naći javno dostupne podatke tko je stvarni vlasnik slovenskih Termi Olimia. Neslužbeno se kao suvlasnik spominje Zdravko Počivalšek, slovenski ministar gospodarstva i tehnologije koji je dugo bio direktor slovenskih termi. Direktor Termi Tuhelj je Vasja Čretnik, nekadašnji direktor marketinga i prokurist Termi Olima.

nvesticija od dva i pol do tri milijuna eura u ovoj godini podrazumijeva gradnju 56 kamperskih mjesta raspoređenih u dvije zone, na površini od dvadesetak tisuća četvornih metara, sa svim luksuznim sadržajima.

U idućoj godini planira se gradnja luksuznog naselja s trideset luksuznih kućica.


https://lider.media/preporuceno/terme-tuhelj-tri-strateska-partnera-zainteresirana-za-gradnju-luksuznoga-kampa/

www.sjever.hr 15.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.