Now Reading:
Besplatne radne bilježnice i drugi radni materijal za učenike OŠ Janka Leskovara u Pregradi
Full Article 2 minutes read

Besplatne radne bilježnice i drugi radni materijal za učenike OŠ Janka Leskovara u Pregradi

pregrada škola

Učenici Osnovne škole Janka Leskovara uz besplatne udžbenike, dobit će i besplatne radne bilježnice.

Naime, Grad Pregrada potpisao je s Krapinsko-zagorskom županijom Sporazum o sufinanciranju nabave radnih bilježnica za sve učenike Osnovne škole Janka Leskovara za školsku godinu 2019./2020. Tako će Grad sufinancirati nabavu radnih bilježnica za obavezne i izborne predmete u 50 postotnom iznosu, a radni materijal: likovne mape za sve učenike 1.-8. razreda, radni pribor za tehničku kulturu 5.-8. razreda te atlas iz geografije za 5. razrede financirat će u potpunosti.

Provest će se odgovarajući postupak nabave radnih bilježnica za obavezne i izborne nastavne predmete, sukladno specifikaciji predmeta nabave, usklađenoj s podacima dobivenima od škole.

„Prošle smo godine sufinancirali nabavu udžbenika za naše osnovnoškolce tako što smo doznačivali sredstva na račune roditelja, a s obzirom da su ove godine sredstva za nabavu udžbenika osigurana u državnom proračunu, odlučili smo sufinancirati radne bilježnice i nabaviti ostali pribor kako bismo olakšali roditeljima te im ostavili financijskog prostora za ispunjavanje drugih interesa njihove djece“, istaknuo je gradonačelnik Marko Vešligaj.

www.sjever.hr 15.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.