Now Reading:
Preminula i treća žrtva stravičnog sudara na odmorištu kod Novske
Full Article 2 minutes read

Preminula i treća žrtva stravičnog sudara na odmorištu kod Novske

nesreća

Više od mjesec dana nakon tragične nesreće na odmorištu uz autocestu A3 u blizini Novske, u kojoj je vozač kamiona, 60-godišnji Ivan Filipović, kamionom velikom brzinom naletio na skupinu pješaka i pritom na mjestu usmrtio dvije djevojčice, u bolnici je teškim ozljedama podlegla jedna od žena za koju je u danima nakon tragedije bilo objavljeno da je izvan životne opasnosti, doznaje Jutarnji list, a prenosi T portal .

Time je broj smrtno stradalih žrtava u stravičnom udesu, koji se dogodio 7. lipnja, porastao na tri.

Kako je doznao Jutarnji list, , u bolnici je u nedjelju ujutro od teških ozljeda preminula 26-godišnjakinja.

Podsjetimo, Ivan Filipović je okrivljen da je 7. lipnja oko 9.30 sati na odmorištu na 133. kilometru autoceste A3 kod Kutine u smjeru Zagreba skrivio tešku nesreću u kojoj su poginule dvije 14-godišnjakinje, a sada i 26-godišnjakinja, a zbog opasnosti od ponavljanja djela prije desetak dana mu je produljen istražni zatvor za još dva mjeseca.

Tijekom očevida ustanovljeno je da je vozač šleperom u kojem je prevozio građevinsko ljepilo “uletio” u odmorište s brzinom od 90 km/h, što je bilo čak 50 km više od dozvoljene brzine i “kosio” sve pred sobom te se na kraju zaustavio u travnjaku kraj autoceste.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/preminula-i-treca-zrtva-stravicnog-sudara-na-odmoristu-kod-novske-foto-20190714

www.sjever.hr/T portal/Jutarnji.hr Foto arhiva 14.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.