Now Reading:
I danas bogat program na „Lepoglavskim danima”
Full Article 1 minutes read

I danas bogat program na „Lepoglavskim danima”

Posljednji je dan ovogodišnje manifestacije „Lepoglavski dani”, a kao i prethodna dva, i ovaj dan donosi brojne zanimljive sadržaje.


Vatrogasci DVD-a danas imaju Dan otvorenih vrata pa od 14 do 18 sati u Vatrogasnom domu možete razgledati opremu kojom raspolažu, a imate i jedinstvenu priliku za besplatnu vožnju vatrogasnim vozilom.
U Gradskom parku u Lepoglavi sve do 20 sati traje Međunarodni sajam minerala, a na glavnoj pozornici će se tijekom poslijepodneva odvijati doista atraktivan program. Od 17 sati možete pogledati cirkuski show, sat kasnije počet će zumba party, a od 19 do 20 sati upriličit će se akrobacije na svili i show s vatrom, dok će s početkom u 21 sat koncert održati popularna grupa Tragovi, a ulaz se ne naplaćuje.
Kao i prethodna dva dana, mališani mogu i danas uživati u lunaparku, a za posjetitelje „Lepoglavskih dana” organizirano je i razgledavanje nalazišta poludragog kamena ahata i ugaslog vulkana na Gaveznici uz stručno vodstvo te cjelodnevna bogata ugostiteljska ponuda.

www.sjever.hr/a.kučić/aktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.