Now Reading:
Odličan provod uz glazbeno zabavni program Lepoglavskih dana
Full Article 2 minutes read

Odličan provod uz glazbeno zabavni program Lepoglavskih dana

lepoglavski dani

Od danas do nedjelje u Lepoglavi će se održavati “Lepoglavski dani”, a posjetitelje očekuje bogat zabavni program.

Najveća zvijezda ovogodišnje manifestacije je Željko Bebek koji će nastupiti večeras od 22 sata u Gradskom parku, a osim Bebeka tu su još i Bloger Krule i Kavaliri koji će vas zabavljati u subotu. Zadnji dan, nedjelja 14. srpnja, rezerviran je za grupu Tragovi.

Ulaz na koncerte u Gradskom parku je slobodan.

Osim glazbe, očekuju vas i brojni drugi zanimljivi sadržaji. Večeras od 19 do 20 sati u Domu kulture moći ćete razgledati izložbu pod nazivom „Priča o mineralima”, a Međunarodni sajam minerala održavat će se sutra od 11 do 20 sati u Gradskom parku. Također u subotu i to od 8 sati, u Gradskom parku održavat će se Gljivarijada, a u 14 sati na istom će mjestu početi natjecanje u pripremanju kotlovine te susreti Vina z’bregov. Drugi dan manifestacije donosi i cirkuski show, filatelističku radionicu i turnir u šahu.

Dio nedjeljnog programa pripremili su vatrogasci DVD-a Lepoglava, a bit će tu i cirkuski show, akrobacije na svili i show s vatrom.

Vrijedi istaknuti da posjetitelje „Lepoglavskih dana” osim glazbe i atraktivnih sadržaja očekuju vrijedne nagrade – brušeni safir i dijamant, kao i cjelodnevna bogata ugostiteljska ponuda.

www.sjever/a.kucic/aktualno.hr 12.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.