Now Reading:
U spomen na Anđelka Herjavca 14. turnir održat će se 4.8. u Graberju
Full Article 2 minutes read

U spomen na Anđelka Herjavca 14. turnir održat će se 4.8. u Graberju

press đelac

Danas je najavljen ovogodišnji 14. Memorijalni malonogometni turnir „Anđelko Herjavec“ koji će se održati u organizaciji NK Varteks, uz podršku Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.
Turnir će se održati u nedjelju, 4. kolovoza, na igralištu Školske sportske dvorane u varaždinskom Graberju, dakle u nešto kasnijem terminu nego što je to bilo lani, a na taj se način nastoji produžiti sezona malonogometnih turnira.

Denis Mladenović, stručni suradnik u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina, istaknuo je kako je prošle godine turnir prošao odlično te da se raduju i ovogodišnjoj suradnji s Nogometnim klubom Varteks, dok je Bojan Fošnar, član Izvršnog odbora kluba rekao da i ove godine očekuju dobar odaziv ekipa. Rikardo Kahlina, također član Izvršnog odbora NK Varteks, podsjetio da se prvih osam, devet godina turnir igrao na rukometnom terenu Varteksa i bio je uvod u sezonu Prve lige.

– Žao mi je što se od 2012. godine turnir više tamo ne igra. Prošle smo se godine vratili u grad i ovo je, zapravo, jedina lokacija u gradu gdje se može igrati. Uz Udrugu navijača White Stones, prošle nam se godine pridružila i Zajednica sportskih udruga i suradnja se pokazala jako dobrom – kazao je Kahlina.
Turnir je lani okupio 16 ekipa, a Fošnar je istaknuo da se nadaju istom odazivu i ove godine. Igra će se u klasičnoj formaciji 5 plus 1 s futsal loptom, a u slučaju lošeg vremena, utakmice će se igrati u dvorani u Graberju.

s.kalajdžija/sjever.hr 10.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.