Now Reading:
Nemanja Glavčić novi je igrač Slaven Belupa
Full Article 2 minutes read

Nemanja Glavčić novi je igrač Slaven Belupa

nemanja

Nemanja Glavčić potpisao je trogodišnji ugovor s Nogometnim klubom Slaven Belupo. Glavčić je veznjak rođen 19.02.1997. u Kraljevu, a u svojoj je karijeri branio boje PartizanaTeleoptika i Spartaka. Ukupno je skupio preko 100 nastupa u srpskoj Prvoj ligi, a odigrao je i šest utakmica u Europskim natjecanjima. U mladim reprezentacijama Srbije skupio je 59 nastupa pritom postigavši pet pogodaka.

– Ovo je moj prvi inozemni angažman i iznimno mi je drago da sam stigao baš u Slaven Belupo. Čuo sam sve najbolje o klubu, ali i o hrvatskoj ligi tako da nisam dugo razmišljao. Drago mi je da je ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo i nadam se da je ispred mene i kluba uspješna sezona. Znam da su postavljeni visoki ciljevi ove sezone i to me dodatno privuklo – objasnio je Glavčić.

Dvadesetdvogodišnji nogometaš može pokriti sve pozicije u veznom redu, a u Koprivnicustiže iznimno motiviran.

– Moja najveća želja je svojim igrama pridonijeti klubu da ostvari svoje ciljeve. O golovima i asistencijama ne bih želio govoriti jer je takve stvari nezahvalno prognozirati. Što se tiče moje pozicije, najbolje se osjećam iza napadača, ali na treneru je da odredi gdje ću igrati, a na meni da se prilagodim. Volim igrati u momčadima koje igraju napadački nogomet i koje teže posjedu i zato mi je drago da sam stigao u Slaven Belupo – zaključio je Glavčić.

Tekst i foto NK Slaven Belupo 11.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.