Now Reading:
Vozila pijana, završila u ogradi
Full Article 2 minutes read

Vozila pijana, završila u ogradi

hitna

Jučer oko 21 sat u Bedekovčini je došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, informacije su iz Policijske uprave krapinsko-zagorske.
Do prometne nesreće došlo je kada 32-godišnja hrvatska državljanka, upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola, s 1,79 promila, nije prilagodila brzinu vozila osobinama kolnika te je došlo do zanošenja i slijetanja vozila u dvorišnu ogradu i prevrtanja automobila. U prometnoj nesreći vozačica je zadobila teške tjelesne ozlijede, a liječnička pomoć pružena joj je u OB Zabok.

Iz policije dodaju da su jučer evidentirali požar na vozilu. Oko 22.30 sati, 55-godišnji hrvatski državljanin upravljao je vozilom, te su se prilikom okretanja stražnji kotači ukliještili van kolnika na travnatoj površini, a pri pokušaju izlaska na kolnik došlo je do proklizavanja pogonskih kotača po asfaltu uslijed čega je došlo do zagrijavanja i zapaljenja pneumatika. Požar se proširio na prednji dio vozila, a potom i na cijelo vozilo koje je u potpunosti izgorjelo. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a požar su ugasili pripadnici ZJVP Zabok.

n.k. / sjever.hr 09.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.