Now Reading:
Štromar odgovorio na pitanje očekuje li odmazdu HDZ-a zbog Kuščevića
Full Article 2 minutes read

Štromar odgovorio na pitanje očekuje li odmazdu HDZ-a zbog Kuščevića

Potpredsjednik Vlade iz redova HNS-a Predrag Štromar komentirao je ispred zgrade Vlade ostavku ministra uprave Lovre Kuščevića
Ostavku je, naime, od predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i tražio Štromarov HNS.

‘Razgovarali smo i nadam se da takve stvari više neće puniti naslovnice i biti u medijima, da će se više govoriti o reformama i o onome što stvarno radimo, što treba raditi’, izjavio je Štromar.

Na pitanje očekuje li HDZ-ovu odmazdu zbog pritiska oko Kuščevićeve ostavke, Štromar je odgovorio kako treba razgovarati argumentirano.

‘Razgovarali smo i razgovarat ćemo te hajdemo iskoristiti ovih godinu dana da obavimo ono što trebamo napraviti’, odgovorio je.

Za Kuščevićeva savjetnika Željka Holika, koji je u vrijeme vlade Zorana Milanovića savjetovao i tadašnjeg ministra i današnjeg šefa HNS-a Ivana Vrdoljaka, Štromar je rekao da ga je upoznao prije 15-ak godina, kada je bio u Varaždinskoj županiji, te da s Vrdoljakom nije razgovarao o tome.

Više čitajte nahttps://www.tportal.hr/vijesti/clanak/stromar-na-pitanje-ocekuje-li-odmazdu-hdz-a-zbog-kuscevica-moramo-razgovarati-argumentirano-foto-20190709

www.sjever.hr/T portal 09.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.