Now Reading:
U našem najvećem trgovačkom centru otvorena dječja trgovina na dva kata
Full Article 4 minutes read

U našem najvećem trgovačkom centru otvorena dječja trgovina na dva kata

west gate

4. srpnja simboličkim rezanjem vrpce otvorena su vrata najveće dječje trgovine u Hrvatskoj u dobro poznatom Westgate shopping cityju.

Potpuno novi koncept, na preko 2.000 m2 roditeljima i njihovoj djeci postaje nezaobilazna destinacija za najbolji shopping proizvoda za bebe i djecu. Destinacija je to svega nekoliko minuta od Zagreba, uz autocestu koja spaja sjever i jug Hrvatske, ali je zanimljiva i za širu okolicu – posebno za naše susjede koji još nisu u Europskoj uniji i čijie kupnje u Hrvatskoj još uvijek donose povrat poreza?

U Baby Centru smo svjesni da se kupnja proizvoda za bebe i malu djecu ne događa slučajno već se dobro planira, istražuje i u svakom slučaju, roditelji žele isprobati takve proizvode prije kupnje.

A vremena je malo. Zato smo na jednom mjestu skupili najveći izbor prvih dječjih kolica, najsigurnijih autosjedalica, proizvoda za njegu i hranjenje, igračaka i sportskih artikala za male talente, a posebnu pažnju posvetili smo odabiru kvalitetne dječje odjeće i obuće sve do 8.godine.

Trgovina se proteže na 2 kata – prvi kat posvećen je vrlo širokom segmentu dječje opreme, namještaja i proizvoda za njegu i hranjenje beba. Najveća ponuda kolica velikih svjetskih brandova – Bugaboo, Cybex, Ergobaby, GB, iCandy, Jane, Joolz, Maclaren, Mutsy itd…sigurno će privući buduće roditelje. Prekrasni dizajni, funkcionalnost i praktičnost osovne su karakteristike proizvoda u ponudi.

Baby Center posebnu pažnju polaže na sigurnost djece u prijevozu te je veći dio prvog kata posvećen autosjedalicama – samo najbolje za vaše dijete osnovni je moto kad su autosjedalice u pitanju. Roditelji će moći birati između više od 100 modela brandova Cybex, GB, Maxi Cosi, Britax Romer, BeSafe, Peg Perego, Recaro i drugih renomiranih proizvođača. Posebnu pažnju posvećujemo savjetovanju i pravilnom odabiru autosjedalice za naše najmlađe. Svakako želimo da roditelji zajedno s djecom isprobaju proizvod u automobilu jer jedino tako moći će izabrati najbolju autosjedalicu.

U prizemlju je poseban raj za najmlađe – edukativne igračke, trendovski proizvodi i najbolje igre za najmlađe pa sve do 99+ godina za one koji se nikada ne prestaju igrati. Lego, Hasbro, Mattel, Zapf Creation, Smart trike, Globber, Brainbox…nemoguće je nabrojati sve brandove koje ćete naći na jednom mjestu. Za najmlađe smo pripremili i kutak za odmor i igranje. Već u subotu, 6.7. pripremamo prvu zabavnu igraonicu, a uskoro i druge edukativno-zabavne projekte.

Uz već poznati brand dječje odjeće Cool Club i bazične ponude baby bodija, majica, trenirki i tajica, u novoj trgovini pronaći ćete i sjajan dizajn talijanske modne marke Original Marines. Provjerite ponudu dječje odjeće prihvatljivih cijena, a opet različito i trendi.

Kupnja cipela s djetetom posebno je iskustvo, znaju svi roditelji malih nestašnih nožica. S ponudom Baby Centra svaki je prvi korak lak, a kupnja zanimljiva. I ako se još može napraviti u jednoj trgovini – odabir je jasan. Pediped, Superfit, Adidas, Geox, Nike, Crocs, Ipanema – samo su dio ponude najveće Baby Centertrgovine.

Osim velike ponude, različitih cjenovnih razreda, pripremili smo i posebne usluge za kupce i članove Kluba:

·       Bonus u vrijednosti 2% koji vraćamo na karticu Kluba za svaku kupnju iznad 80 kuna

·       Popust 10% kroz uslugu Kluba Naš plusić za pomno odabrane proizvode za bebe

·       Baby garancija uključuje ovlašteni servis opreme za bebe, uz mogućnost korištenja zamjenskih autosjedalica i kolica te dostupnost rezervnih dijelova za većinu brandova u ponudi

·       Uslugu osobnog savjetovanja – jednostavno nazovite poslovnicu i dogovorite termin u kojem će se najbolje osoblje posvetiti baš Vama – posebno kod odabira dječjih sobica, kolica ili autosjedalica

·       Plaćanje na rate, dostava na kućnu adresu i poklon bonovi – sve je to moguće u ovoj trgovini

U skladu sa sloganom – Ruka za sve vaše početke – neka Baby Center u Westgate shopping cityju postane početna točka vašeg roditeljstva i shoppinga za najmlađe. 

Tekst i foto West Gate 07.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.