Now Reading:
Svi na Šodericu – Country vikend završava vatrometom
Full Article 3 minutes read

Svi na Šodericu – Country vikend završava vatrometom

country vikend

Na jezeru Šoderica započela je dvodnevna turistička manifestacija Country vikend u organizaciji Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.. a u sklopu petog po redu „Ljeta na Šoderici“. Manifestaciju  koja je i ove godine privukla brojne posjetitelje željne country glazbe i zabave u stilu Divljeg zapada svečano je otvorio župan Darko Koren, a prisutni su bili i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev te načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić.

Kako je u prigodnom govoru prilikom otvorenja manifestacije istaknuo župan, Šoderica je ponovno zaživjela u turističkom i gospodarskom smislu upravo zbog ovakvih manifestacija koje su udahnule novi život „podravskom moru“.

„Čestitam svima na organizaciji ovog već tradicionalnog događanja koji okuplja brojne posjetitelje. Projekt je nastao iznenada, no udomaćio se ovdje u srcu Podravine i naše županije. Zahvaljujem svima koji sudjeluju u programima Country vikenda i siguran sam da će „Ljeto na šoderici“ i ove godine  biti izuzetno veselo“, kazao je župan prilikom otvorenja poželjevši svima da se osjećaju ugodno i provedu lijepe trenutke  na Šoderici.

Pomoćnica direktora TZ Koprivničko-križevačke županije zahvalila je svima na dolasku te dodala kako je bogat program Country vikenda garancija dobre zabave koja će trajati ovog vikenda, ali i budućih tjedana tijekom manifestacije „Ljeto na šoderici“.

„Hvala svima na dolasku, želimo vam dobru zabavu i da pronađete nešto za sebe od programa koji smo pripremili. I ove vas godine očekuju dobra glazba, ples i razna druga iznenađenje. Ugodno se provedite i podržite one koji su svojim trudom i radom donijeli dašak Divljeg zapada na našu Šodericu“, naglasila je Sočev.

Prisutnima su se obratili i Ratimir Juršetić iz udruge Bilogorski rendžeri te načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić koji su zahvalili svim organizatorima posjetiteljima i  TZ Koprivničko-križevačke županije koja je preko ove manifestacije pomogla u revitalizaciji Šoderice.

I tijekom subote posjetitelje očekuje bogata ugostiteljska ponuda u kaubojskom stilu, country glazba, odabir najkaubojke, konjičke igre te razna iznenađenja.

Subota,  6. Srpnja

11.00  sati – pripremanje kaubojskog graha

13.00 sati – Alessandro Western Show

14.00 sati – degustacija kaubojskog graha

14.30 sati – plesna skupina Dancing Boots

15.00 sati – Alessandro Western Show

16.00 sati – obaranje ruke

17.00 sati – plesna skupina Dancing Boots

18.00 sati – odabir najkaubojke

19.00 sati – Alessandro Western Show

19.30 sati – proglašenje pobjednika u obaranju ruke i najkaubojke

20.00 sati – Line Dance – plesna skupina Dancing Boots i Udruga Sjaj, Sisak

21.00 sati – mariachi ansambl Los Caballeros, Zagreb

VATROMET

23.00 sata – glazbena skupina Štublin bend Koprivnica

Ulaz za sve posjetitelje Country vikenda je besplatan.

www.sjever.hr/kckzz.hr 06.07.2019.


Input your search keywords and press Enter.