Now Reading:
Danas susret protiv Slaska, Hontić: “Golmani rade odlično, do prvenstva će biti na vrhunskoj razini”
Full Article 2 minutes read

Danas susret protiv Slaska, Hontić: “Golmani rade odlično, do prvenstva će biti na vrhunskoj razini”

slaven belupo

Nogometaši Slaven Belupa danas će u trećoj prijateljskoj utakmici u sklopu aktualnih priprema odmjeriti snage sa Slaskom iz Wroclawa. Poljski prvoligaš prošle je sezone završio kao trinaestoplasirana momčad lige, a sutra će sa Slavenom na Rogli odmjeriti snage s početkom u 16:30. Ponovno će trener Ivica Sertić i njegov stručni stožer pružiti priliku svim svojim igračima, po prvi put u našem dresu zaigrat će i novopridošli Tomislav Božić.

Sutrašnja utakmica poslužit će i kao test za naše golmane. Ivan FilipovićAntun MarkovićDavid Šugić svakodnevno naporno rade s trenerom vratara Marijom Hontićem.

– Moram pohvaliti svu trojicu. Na svakom treningu pružaju svoj maksimum i to je pristup bez kojeg se ne može napredovati. Pred njima je izrazito zahtjevan program kojeg odrađuju na najbolji mogući način. Vidljivo je na svoj trojici da je umor prisutan, ali to je normalno u ovom dijelu priprema – rekao je Hontić.

Start prvenstva je sve bliže, a do tada našu momčad čeka još nekoliko prijateljskih utakmica.

– Kroz pripremne susrete želim da vratari dodatno napreduju, kako kondicijski i tehnički, tako i taktički. Do prvenstva imamo još dovoljno vremena i siguran sam da će za utakmicu s Osijekom, a onda i za daljnji tijek prvenstva, sva trojica biti na vrhunskoj razini – zaključio je Hontić.

Tekst i foto NK Slaven Belupo 06.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.