Now Reading:
GRAĐANI POMOGLI POLICIJI Varaždinac uhićen prilikom provale u Kuršancu
Full Article 2 minutes read

GRAĐANI POMOGLI POLICIJI Varaždinac uhićen prilikom provale u Kuršancu

policija

Jučer poslijepodne u Glavnoj ulici u Kuršancu, policijski službenici Policijske postaje Čakovec spriječili su 34-godišnjaka u dovršenju kaznenog djela teške krađe.

Naime, Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave međimurske, zaprimio je telefonsku dojavu da je u tijeku provala u obiteljsku kuću te je na mjesto događaja upućena policijska ophodnja. Muškarac je provalio u obiteljsku kuću, vlasništvo 84-godišnjakinje, ali nije uspio ništa ukrasti jer su ga preduhitrili policijski službenici. Uz primjenu sredstava prisile, uhitili su provalnika i priveli ga na kriminalističko istraživanje.

Nakon kriminalističkog istraživanja sumnja se da je 34-godišnjak s područja grada Varaždina počinio kazneno djelo teške krađe u pokušaju te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija zahvaljuje savjesnom građaninu na pravovremenoj dojavi. „Suradnja građana i policije jedan je od osnovnih preduvjeta za stvaranje sigurnijeg društva”, poručuju iz PU međimurske.

sjever.hr 05.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.