Now Reading:
U Kulturnome centru „Ivan Rabuzin“ održana svečana podjela pohvala i nagrada te završnih svjedodžbi maturantima Srednje škole Novi Marof
Full Article 2 minutes read

U Kulturnome centru „Ivan Rabuzin“ održana svečana podjela pohvala i nagrada te završnih svjedodžbi maturantima Srednje škole Novi Marof

ss nmarof

Svečanost su uveličali ravnatelj Srednje škole Novi Marof, Nikola Žganec i gradonačelnik grada Novog Marofa, Siniša Jenkač, koji su najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima uručili nagrade i zahvalnice za postignute rezultate na  županijskim i državnim natjecanjima.

Gradonačelnik je pozdravio sve prisutne na svečanoj podjeli, naglasio važnost ulaganja u obrazovanje te je istaknuo sve mogućnosti koje Grad Novi Marof nudi učenicima srednje škole.

Za najmaturanticu proglašena je Tea Migles, učenica 4. razreda obrazovnog programa ekonomist.

Ravnatelj je u svom govoru pohvalio odlične rezultate učenika, zahvalio se Varaždinskoj županiji i Gradu Novom Marofu na velikoj podršci, roditeljima na suradnji te čestitao učenicima na uspješnom završetku srednjoškolskog obrazovanja.

Emotivan govor održala je i maturantica Dorotea Toma koja je naglasila kako je ova škola bila pravi odabir za nju te da joj je bila čast biti dijelom ove zajednice koja mnogo pruža i daje svojim učenicima. Zbog toga bi je preporučila i osmašima koji upravo sada donose odluku o upisu u srednju školu.

www.sjever.hr 04.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.