Now Reading:
Nogometašima Slavena nedostajao tek pogodak da okrune bolju igru protiv Astre
Full Article 2 minutes read

Nogometašima Slavena nedostajao tek pogodak da okrune bolju igru protiv Astre

slaven belupo

Nogometaši Slaven Belupa remizirali su s rumunjskom Astrom rezultatom 0:0 u prijateljskoj utakmici igranoj u Slovenskim Konjicama. Po pravom pljusku i skliskom terenu Slavenaši su stvorili pregršt prilika, ali su Rumunje spasili odličan golman, greda i nedostatak preciznosti.

U prvom poluvremenu našoj je momčadi nedostajao tek pogodak da okruni puno bolju igru od protivnika. Karamarko iz slobodnog udarca, Ejupi glavom nakon centaršuta Martinage i Bačelić Grgić udarcem s 20-ak metara opasno su prijetili Astri, ali se na odmor otišlo bez pogodaka.

Nastavak susreta donio nam je identičnu sliku. Naša momčad je dominirala i stvarala prilike, ali nije bilo sreće u završnici. Lima je pogodio gredu i iz još jedne vrlo dobre situacije pucao preko gola, odličan udarac Mladena završio je u bloku pred samim golom Rumunja, udarac Jajala otišao je tik uz vratnicu, a Zirdumov pokušaj glavom obranio je najbolji pojedinac na susretu, golman Astre.

Zreče, Slovenija – prijateljska utakmica

FC Astra – NK Slaven Belupo 0:0 (0:0)

Slaven Belupo: Filipović – Karamarko, Nowak, Međimorec, Martinaga – Bačelić Grgić, Paracki, Čanađija – Bogojević, Ejupi, Delić. Drugo pol.: Marković – Iharoš, Hlevnjak, Zirdum, Brković – Plantak, Čalušić, Jajalo – Mladen, Lima, Puclin. Trener: Ivica Sertić.

Suci: Pahole, Štefane, Lunežnik

Strijelci: –

www.sjever.hr/NK Slaven Belupo 03.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.