Now Reading:
McDonald s danas kreće s dostavom – prvo Zagreb, a onda i ostali gradovi! Kada će Varaždin doći na red?
Full Article 3 minutes read

McDonald s danas kreće s dostavom – prvo Zagreb, a onda i ostali gradovi! Kada će Varaždin doći na red?

mc donalds

McDonald’s u Hrvatskoj konačno danas kreće s dostavom hrane. Nova usluga prvo će biti dostupna u tri restorana u Zagrebu: Prvi kreće Pothodnik, a zatim će se priključiti Vrapče i Kvaternikov trg. Otkrio je to ekskluzivno u intervjuu za tportal Pavel Pavliček, direktor tvrtke Globalna hrana, nositelja franšize McDonald’sa u Hrvatskoj – prenosi T portal.

Pavliček je Čeh koji je više od osam godina na čelu hrvatskog McDonald’sa. Pod njegovim vodstvom tvrtka iz godine u godinu povećava prihode, ali i broj zaposlenih.

Ove godine jedan od većih izazova mu je posložiti uslugu dostave, koja bi, nada se, trebala postati važan segment biznisa najpoznatijeg svjetskog lanca brze hrane u Hrvatskoj.

Zašto vam je toliko dugo trebalo da uvedete uslugu dostave?

Već smo prije dvije i pol godine bili zainteresirani za uvođenje dostave. Međutim u Hrvatskoj nije bilo dostavnih tvrtki koje su mogle odraditi to na vrhunskoj razini. Sad na tržištu imamo tri igrača koji mogu zadovoljiti naše zahtjeve. Radi se o Glovu, Woltu i Pauzi. S Glovom i Woltom surađujemo u drugim državama i krenut ćemo prvo s Glovom. Trebat će nam neko vrijeme da se operativno posložimo, a zatim ćemo vidjeti hoćemo li uključiti suradnju s još jednom ili dvije tvrtke.

Što očekujete od nove usluge?

Povećanje biznisa. Restorani su limitirani prostorom, a time je, u nekoj mjeri, limitiran promet koji možete ostvariti u njima. Ovo je dodatni kanal prodaje koji nema ta ograničenja. Dostava prvo kreće u McDonald’su Pothodnik, a vrlo brzo nakon njega uključit ćemo McDonald’s Vrapče te Kvaternikov trg, kojima ćemo pokriti veći dio Zagreba. Nadam se da ćemo negdje u jesen uključiti ostale restorane u Zagrebu. U prvoj polovici sljedeće godine dostavu ćemo pokrenuti i u ostalim gradovima

više pročitajte na…..https://www.tportal.hr/biznis/clanak/direktor-mcdonald-sa-krecemo-s-dostavom-prvo-iz-tri-restorana-u-zagrebu-a-onda-cemo-polako-ukljuciti-i-ostale-foto-20190701

www.sjever.hr/T portal 02.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.