Now Reading:
Putokazi i Let 3 obilježili prvi vikend Ljeta u gradu Zrinskih
Full Article 3 minutes read

Putokazi i Let 3 obilježili prvi vikend Ljeta u gradu Zrinskih

ljeto u gradu zrinskih

Atrij čakovečkog Starog grada već tradicionalno je poprište otvorenja festivala Ljeto u gradu Zrinskih. Tako je bilo i ove godine, točnije u petak 28. lipnja, kada je ta čast pripala predsjedniku vijeća Grada Čakovca, Jurici Horvatu. Otvorivši festival, Horvat se osvrnuo na ovogodišnji program, nazvavši ga najbogatijim i najraznovrsnijim dosada.

I doista, organizatori, Studio Dvije lije, pobrinuli su se da građani uživaju u besplatnim koncertima, filmskim projekcijama i kazališnim predstavama, a veliki interes građana bio je vidljiv već prvog vikenda održavanja. Nakon svečanog otvorenja nastupila je riječka vokalna skupina Putokazi, česti gosti u Čakovcu koji su i ovoga puta uspjeli ispuniti očekivanja svojih brojnih poklonika. Subota je bila rezervirana za čakovečku Školu animiranog filma , tj. završnu projekciju 26. Internacionalne filmske radionice i samog ŠAF-a, dok je jezero Starog grada od 21 sat bilo ispunjeno publikom popularnog benda Let 3. Još jedan osebujan nastup riječkih glazbenika koji već 3 desetljeća plijene pažnju domaće javnosti, napravio je odlično ozračje te zaokružio prvi glazbeni vikend.

Nedjelja je bila rezervirana za prvu kazališnu predstavu. U Atriju se predstavilo Kazalište Virovitica, s hit predstavom Seksi rublje, u režiji Lee Anastazije Fleger.

Sva su događanja svojim glazbenim i likovnim programima, popratila i popularna čakovečka mjesta za izlazak, Fox bar i Metalac Industrial Bar.

Program Ljeta u gradu Zrinskih nastavlja se u srijedu, 3. srpnja, filmskom večeri novog hrvatskog nezavisnog filma, a u ostatku programa građani mogu uživati sve do 13. srpnja. Većina programa održava se na otvorenom, ili u Atriju, ili jezeru Starog grada.

www.sjever.hr 01.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.