Now Reading:
Mladići okrali dvije starije žene, ali su ubrzo uhvaćeni. Pazite na osobne stvari, lopovi su bezobzirni, otimaju torbice iz ruku!
Full Article 1 minutes read

Mladići okrali dvije starije žene, ali su ubrzo uhvaćeni. Pazite na osobne stvari, lopovi su bezobzirni, otimaju torbice iz ruku!

Brzo i efikasno policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalistička istraživanja dviju teških krađa počinjenih na osobito drzak način.
Naime, u četvrtak, 27. lipnja, na parkiralištu u Vukovarskoj ulici u Čakovcu, na drzak je način okradena 66-godišnjakinja. Lopov se biciklom straga dovezao do žene te joj iz ruke istrgnuo torbu u kojoj su bili novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Nakon kriminalističkog istraživanja osnovano se sumnja da je kradljivac 22-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće, a protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Dan kasnije, u čakovečkom parku „Perivoj Zrinskih“, također na drzak način okradena je 81-godišnjakinja. Dok je šetala parkom, lopov joj je prišao s leđa te joj iz ruke istrgnuo torbicu s novčanikom i mobitelom te pobjegao prema centru grada. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.
Sumnja se da je krađu počinio maloljetnik s područja Međimurske županije te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
Dio ukradenih predmeta policijski službenici su pronašli i vratili vlasnicama.

Sjever.hr

01.07.2019.

Input your search keywords and press Enter.