Now Reading:
Goran Paracki je novi igrač Slaven Belupa
Full Article 2 minutes read

Goran Paracki je novi igrač Slaven Belupa

paracki

Goran Paracki novi je igrač SlavenBelupa. Paracki se ponovno vraća u Slaven Belupo u kojem je proveo dvije sezone, 2o14/2o15 i 2015/2016. Ukupno je odigrao 60 utakmica u našem dresu, 54 u prvenstvu i šest u Kupu, te je postigao dva pogotka s pozicije defenzivnog veznog. U svojoj je karijeri branio i boje azerbajdžanskog NeftchijaWellingtona iz Novog Zelanda, mađarskog Pecsija te IstreInteraSplitaRijekeKarlovcaRudara i Novalje.

– Nakon dvije godine inozemstva ponovno sam se vratio u Koprivnicu. Vidio sam da se u Slaven Belupu stvara dobra priča, imam vrlo dobra sjećanja od svog prošlog boravka tu, a i dobio sam nedavno dijete tako da je povratak bio jedan logičan, dobar i drag potez. Iako iza sebe imam bogatu karijeru još uvijek sam motiviran kao i kada sam kretao sa seniorskim nogometom. Želim se na svakom treningu dokazivati i jedva čekam da krene prvenstvo – rekao je Paracki.

Pred našom momčadi visoki su ciljevi ove sezone.

– Drago mi je da sam došao u svlačionicu u kojoj su mi mnoga lica poznata. Igrao sam s dosta njih po raznim klubovima tako da odmah mogu znati da imamo karakternu i dobru momčad. Saznanje je to koje mi budi optimizam pred novu sezonu i vjerujem da možemo do tog željenog petog mjesta. Što se mene osobno tiče, očekujem da pomognem svojim iskustvom, ali i pristupom i karakterom – zaključio je Paracki.

Tekst i foto NK Slaven Belupo 30.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.