Now Reading:
Prvi ljetni TEDxKoprivnicaLibrary
Full Article 2 minutes read

Prvi ljetni TEDxKoprivnicaLibrary

knjižnica koprivnica

U ponedjeljak, 1.7.2019. u 20.30 sati održava se prvo ovogodišnje ljetno izdanje TEDxKoprivnicaLibrarya u dvorištu Kina i Knjižnice. Gledaju se snimke TED govora na temu „Svemir“ pa dođite i otkrijte ima li života u svemiru ili kako Mars može biti izvor života.
Ljetna TEDxKoprivnicaLibray druženja namijenjana su svima kojima je teško pričekati sljedeću konferenciju i uživati u idejama vrijednim širenja. Uz zanimljive govore, kokice bez kojih je „nezamislivo“ pogledati dobar film i osvježenja TEDxKoprivnicaLibrary druženja su izvrsno i inspirativno večernje opuštanje za početak radnog tjedna.
Pa ako niste imali prilike do sada doći u prekrasan ambijent dvorišta Knjižnice i Kina koje svake godine postaje sve ljepše i ljepše zahvaljujući umjetnicima koji gostuju na Street Art festivalu ovo vam je idealna prilika.
Sponzori bez kojih ovakvih druženja ne bi bilo su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Podravka, Inducta, Noa, Etnokaj, Pan, Tiskara Rihtarić, Avalon, 2che, Sana delikatese, Le Petit, MeseCO, Turistička zajednica Grada Koprivnice i Top Audio.

sjever.hr 29.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.