Now Reading:
Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice u nedjelju kreće do sada najkvalitetnija Pan ljetna liga
Full Article 3 minutes read

Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice u nedjelju kreće do sada najkvalitetnija Pan ljetna liga

koprivnica

Na ovogodišnjoj Pan ljetnoj ligi koja počinje u nedjelju 30. lipnja, a završava u subotu 6. srpnja, nastupit će 12 momčadi koje su raspoređene u četiri skupine. Iz svake skupine u završnicu će se plasirati prvoplasirana i drugoplasirana momčad.

Na današnjoj konferenciji za medije koja se održala na malonogometnom igralištu s umjetnom travom Gradskog stadiona ”Ivan Kušek Apaš” u Koprivnici, obratili su se predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport Tomislav Zalar, predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Iako je prijavljen manji broj ekipa nego proteklih godina, mogu reći da će ovogodišnji turnir biti najkvalitetniji do sada. Na umjetnoj travi ove godine nastupit će najbolji igrači županijskih nogometnih liga, igrači sa zagrebačkog područja, sve tri najbolje prošlogodišnje ekipe te mogu slobodno reći da su svih 12 prijavljenih ekipa favoriti za osvajanje prvog mjesta“, rekao je predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport Tomislav Zalar.

Već tradicionalno, turnir podržava Zajednica športskih udruga Grada Koprivnice.

„Izuzetno mi je drago da nastavljamo sa Pan ljetnom ligom jer na taj način stvaramo tradiciju i jedan prepoznatljivi sportski događaj u našem gradu. Zahvalila bih ekipi KURS-a koji su stvarno uložili nadljudske napore da se i ovog ljeta mali nogomet igra u Koprivnici“, izjavila je predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević.

Podršku radu KURS-a i novom formatu ljetne lige od samih početaka daje i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je rado viđen gost na tribina za vrijeme odigravanja turnira.

„Ljetna liga u ovom gradu ima dugu tradiciju i svatko tko voli nogomet i sport općenito, cijeni ju i ponosan je što okuplja veliki broj ljudi oko sebe svih ovih godina. Čestitao bih ekipi KURS-a što su bili i ludi i hrabri da su bili ustrajni u tome da ljetna liga mora opstati bez obzira na sve moguće zapreke koje su se pojavljivale prilikom organizacije. Zbog njih ova lijepa nogometna priča ide dalje. Sretan sam što ćemo na jednom mjestu moći gledati najbolje od malog nogometa iz našeg grada i županije te pozivam sve željne dobre zabave da dođu i uživaju na Pan ljetnoj ligi“, rekao je prilikom obraćanja medijima gradonačelnik Mišel Jakšić.

www.sjever.hr/koprivnica.hr 29.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.