Now Reading:
Istražni zatvor za 24-godišnjaka koji je ozlijedio zaposlenika Čistoće
Full Article 2 minutes read

Istražni zatvor za 24-godišnjaka koji je ozlijedio zaposlenika Čistoće

zatvor

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu ispitalo je u svojstvu okrivljenika hrvatskog državljanina (1995.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo osobito teške tjelesne ozljede.
Prema informacijama iz DORH-a postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 26. lipnja 2019. oko 11,20 sati, u Zagrebu, na križanju Preradovićeve i Berislavićeve ulice, nakon kraćeg verbalnog sukoba sa zaposlenikom “Čistoće” (1976.), s nakanom da ga teško tjelesno ozlijedi, udario ga zatvorenom šakom u predjelu glave. Oštećenik je uslijed dobivenog udarca pao na pločnik i glavom udario u asfalt te zadobio prijelom lubanje i krvarenje unutar moždane ovojnice, odnosno osobito tešku tjelesnu ozljedu opasnu po njegov život.
Općinsko državno odvjetništvo je, nakon provedene dokazne radnje ispitivanja okrivljenika, podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu prijedlog za određivanjem istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage prihvatio je navedeni prijedlog i odredio istražni zatvor okrivljeniku po predloženoj zakonskoj osnovi.

sjever.hr 28.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.