Now Reading:
Hoomstock 2019: Poznati svi izvođači i raspored po danima
Full Article 3 minutes read

Hoomstock 2019: Poznati svi izvođači i raspored po danima

Let 3

Ostalo je još samo deset dana do 14. Hoomstocka koji se održava u Humu na Sutli 5. i 6. srpnja.
Dosadašnjem line-upu, pridružuju se još The Degs, band koji je pobijedio na natječaju „Zasviraj na Hoomstocku”, te Vrulja, ovogodišnji pobjednik HGF-a čime se finalizirao popis izvođača. Vojko V, LET 3, Kawasaki 3P, Krankšester samo su neka od imena uz koje ćemo ubrzo uživati u Zagorju, a Pivovara Medvedgrad pobrinut će se da ne budemo žedni.
I dalje su otvorene prijave za volontere i besplatni kamp.
Cijena festivalske ulaznice je 80 kn. One se mogu nabaviti u Hum na Sutli u Pivnici Cantina i Caffe baru “Prijatelj”, u Krapini u Barrocku te u Zaboku u Krčmi Polanović ili putem sustava Entrio gdje imate standard festivalsku ulaznicu te „Okupi ekipu” – paket od 3 ulaznice za 200 kn. Na ulazu će cijena biti 100 kn, a tad će se moći kupiti i jednodnevne po cijeni od 70 kn.
Program starta u četvrtak otvaranjem Hoomstock Juniora s izradom zmajeva i radionicom o životu bez otpada na kojima ćete saznati kako je uopće moguće živjeti bez otpada i malo zaposliti svoje ručice izrađujući praktične reciklirane stvarčice. Pa se smijemo uz jedan, jedini Kerekesh teatar i na kraju plešemo, malo naše mažoretkinje, a malo vi. Radionice su namijenjene predškolcima i osnovnoškolcima i potrebno je prijaviti se. Prijave su već počele stizati za obje radionice, tako da znate što vam je činiti ako želite sudjelovati, a to možete putem maila hoomstock.jr@gmail.com. Vidimo se, poručuju organizatori.

sjever.hr 26.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.