Now Reading:
Dani Peklenice se nastavljaju i dalje
Full Article 2 minutes read

Dani Peklenice se nastavljaju i dalje

mursko sredisce

Drugog dana Dana Peklenice u prijepodnevnim satima održala se Biciklijada po okolnim naseljima. Sudionici Biciklijade u 09:00 sati skupili su se kod društvenog doma u Peklenici no zbog kiše ista je započela u 11:00 sati kada su krenuli do naselja Križovec te ih je tamo ugostila teta Liza koja ih je srdačno dočekala uz langoše i svježe trešnje.

U 16:00 sati održale su se dječje vatrogasne igre na kojima su djeca bila podijeljena u pet skupina. Natjecali su se u gađanju mete, skakanju u vrećama, slalom ljestvama, pikadu i povlačenjem užeta. Prvo mjesto osvojila je ekipa „Probali smo“, drugo mjesto“Pokemoni“, treće mjesto „Limit“, četvrto mjesto „Luda četvorka“, a peto mjesto „Sejeno“. Medalje i zahvalnice za ostvarena mjesta djeci su podijelili gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, predsjednica Mjesnog odbora Peklenica Ksenija Flac i predsjednik Vatrogasne područne zajednice Marko Strojko.

Nakon dječjih vatrogasnih igra uslijedilo je opuštanje uz plesne korake Zumbe koju je vodila Maja Tuksar Šimek. Članice Zumba Fitness Neno zaplesale su uz veselu glazbu, a njima su se pridružili i ostali mještani raspoloženi za ples.

Dani Peklenice završili su uz veselu atmosferu za koju su se pobrinuli članovi Tamburaškog sastava „Tambura“ dok su članice Društva žena Peklenica i članovi DVD-a Peklenica pripremili bograč, kobasice i hrenovke te osvježavajuća pića za sve sudionike i mještane.

sdr

www.sjever.hr 25.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.