Now Reading:
Župan Koren prisustvovao moto utrci „Nagrada Križevaca 2019“
Full Article 2 minutes read

Župan Koren prisustvovao moto utrci „Nagrada Križevaca 2019“

motoutrka krizevci

Župan Darko Koren u nedjelju 23. lipnja prisustvovao je motociklističkoj utrci „Nagrada Križevaca 2019“ koja se tradicionalno vozi križevačkim ulicama. Uz župana koji je čestitao svim organizatorima i poželio sreću svim vozačima, na otvaranju ove atraktivne utrke koja se održava po 41. puta su govorili i predsjednik MK i AMK Križevci Dragutin Srečec, Igor Šiško iz Hrvatskog autokluba, predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepan Peršin, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, saborski zastupnik Branko Hrg te izaslanik predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića Mato Devčić koji je i otvorio utrku.

Unatoč lošijem vremenu preko tisuću posjetitelja uživalo je u atraktivnim vožnjama čak 112 vozača i vozačica iz Hrvatske i susjednih zemalja, a u najatraktivnijim disciplinama brzinaca pobijedili su Davor Buntak iz MK Križevci u klasi 125 SP, Ivan Višak iz MK Križevci u klasi 600 SST i Dario Horvat iz 1. HMK Zagreb u klasi 1000 SST.

U klasi skutera 50 pobijedio je Luka Sadrić iz MK Iron Ghosts ispred Valentina Knapića i Vilima Babića, obojice iz MK Križevci. U klasi No Limit pobijedio je Križevčanin Danijel Koprić ispred klupskih kolega Ivana Filipašića i Matije Horvata, a u klasi Open prvi je Marko Gereš iz MCK Jaska ispred Ivice Mulija i Ivana Bubala, obojice iz MK Križevci. Vožene su i utrke oldtimera, a u 10 klasa najbolji su bili: Matej Jurenec (MK Križevci), Drago Predan (1. HMK Zagreb), Andrija Rončević (MK Križevci), Franc Bizjan (Classic Racing), Nenad Jagodić (MK Požega Promet), Andrija Rončević (MK Križevci), Luka Rečnik (1. HMK Zagreb), Željko Tkalčević (MCK Jaska), Karlo Borko (MK Križevci) te Zoran Salopek (MK Kvarner).

Input your search keywords and press Enter.