Now Reading:
Skupština varaždinskih vatrogasnih veterana u Petrijancu – aktivni i u „mirovini“
Full Article 2 minutes read

Skupština varaždinskih vatrogasnih veterana u Petrijancu – aktivni i u „mirovini“

vatrogasci

U velikoj dvorani društvenog doma u Petrijancu održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Kluba vatrogasnih veterana Vatrogasne zajednice Varaždinske županije. Sjednici, koju su pripremili članovi Izvršnog odbora Kluba u suradnji s članovima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrijanec, nazočilo je 100-tinjak članova Kluba.
U izvješću o radu za 2018. predsjednik Kluba istaknuo je povećanje broja članova, odrađene aktivnosti članova (posjet bolesnim i nemoćnim kolegama, sudjelovanje na događanjima vatrogasnih veterana iz susjednih županija, izlet 60-ak članova po Zagorju u kolovozu itd.). Prezentirano je i financijsko izvješće te planovi za 2019. godinu.
U obraćanju okupljenima načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, predsjednik VZŽ Varaždinske Nedeljko Vukalović, predsjednici klubova veterana iz Zagrebačke te Međimurske županije Josip Gerjević i Ivan Novak, predsjednica VZO Nataša Šincek i predsjednik DVD-a Petrijanec Darjan Lukaček istaknuli su potrebu i važnost postojanja Kluba veterana te na ovaj način odavanje zaslužene pažnje starijim kolegama od kojih se ima što čuti, ali i naučiti. Čestitali su članovima Kluba na želji da i u „vatrogasnoj mirovini“ ostanu aktivni u svojim organizacijama. U ime delegacije slovenskog DVD-a Zbelovo, predvođene predsjednicom Dragicom Brumec, zapovjednik Branko Skočir zahvalio je na pozivu da budu dio ovog skupa, uputio čestitke Klubu na radu te pozvao na natjecanje vatrogasnih veterana sljedeće godine u okviru redovnih godišnjih aktivnosti Kluba.

sjever.hr 24.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.