Now Reading:
Sjednica Stručnog kolegija gradonačelnika grada Preloga
Full Article 2 minutes read

Sjednica Stručnog kolegija gradonačelnika grada Preloga

kolarek

Uoči nove sjednice Gradskog vijeća Grada Preloga, održana je sjednica Stručnog kolegija gradonačelnika, kojem su, uz gradonačelnika Ljubomira Kolareka, prisustvovali i  zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan, predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki, njegov zamjenik Dražen Novak, pročelnica Upravnog odjela za upravu i društvene djelatnosti Miljenka Radović te pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Željko Poredoš.

Najvažnija točka dnevnog reda bile su I. izmjene i dopune Proračuna Grada Preloga za 2019. godinu. Proračun Grada Preloga za 2019. godinu donijet je 29. studenog 2018. godine na 9. sjednici Gradskog vijeća Grada Preloga u iznosu od 69.600.000,00 kuna.

Prvim izmjenama i dopunama Proračuna Grada Preloga predlaže se usklađenje dosadašnjeg izvršenja prihoda i rashoda, te planiranje novih prihoda i rashoda. Ukupni iznos proračuna umanjuje se za 5.840.000,00 te iznosi 63.760.000,00 kuna.

Na dnevnom redu kolegija našla su se i izvješća o poslovanju gradskih tvrtki „Gospodarske zone Prelog“ d.o.o., GKP „Pre-kom“ d.o.o. te „Marina Prelog“ d.o.o., zatim prijedlozi odluka o izmjeni Odluke o porezima, o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom doprinosu, o raspoređivanju sredstava za financiranje redovitih političkih aktivnosti u 2019. godini te Prijedlog Dopune Plana gospodarenja otpadom Grada Preloga za razdoblje 2017. do 2020. godine.

Svi prijedlozi odluka upućeni su Gradskom vijeću Grada Preloga, koje će svoju sjednicu održati u četvrtak 27. lipnja 2019. godine.

www.sjever.hr/prelog.hr 24.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.