Now Reading:
Proteklog tjedna puno posla za koprivničko-križevačke policajce
Full Article 2 minutes read

Proteklog tjedna puno posla za koprivničko-križevačke policajce

policija

Proteklog je tjedna na području PU koprivničko-križevačke zabilježeno 27 kaznenih djela i to po osam iz područja općeg kriminaliteta te maloljetničke delinkvencije, jedno kazneno djelo organiziranog kriminaliteta i 10 kaznenih djela iz područja zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 16 osoba.
Zabilježeno je i 16 prometnih nesreća, od kojih osam s ozlijeđenim osobama i isto toliko s materijalnom štetom. U nesrećama je lakše ozlijeđeno petero vozača osobnih automobila, vozač bicikla, vozač mopeda i tri putnice u osobnim automobilima.
Policija je izvijestila i o požaru na građevinskom objektu. Na sreću, nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta procijenjena je na oko 10.000 kuna.
U istom je razdoblju šest maloljetnika mlađih od 16 godina zatečeno u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.
Uz to, evidentirano je pet prekršaja narušavanja javnog reda i mira. U jednom je slučaju bila riječ o tučnjavi, u tri slučaja o svađi i vici, a jedan se prekršaj odnosi na davanje pića pijanoj osobi. Prekršajno je prijavljeno šest osoba.

sjever.hr 24.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.