Now Reading:
Radna skupina za izradu i izvještavanje o provedbi Razvojnog programa za mlade Koprivničko-križevačke županije raspravljala o nacrtu SWOT analize
Full Article 2 minutes read

Radna skupina za izradu i izvještavanje o provedbi Razvojnog programa za mlade Koprivničko-križevačke županije raspravljala o nacrtu SWOT analize

U prostorima Županijske uprave održan je treći sastanak Radne skupine za izradu i izvještavanje o provedbi Razvojnog programa za mlade Koprivničko-križevačke županije za razdoblje od 2021. do 2027. godine.

Na početku sastanka razgovaralo se o Nacrtu Analize stanja Razvojnog programa za mlade te  izvršenim aktivnostima na izradi navedenog Programa. U nastavku je predstavljena SWOT analiza koja sadrži sljedeća područja: Zapošljavanje i poduzetništvo, Obrazovanje i cjeloživotno učenje, Aktivno sudjelovanje i socijalna uključenost, Kultura i mladi, Zdravlje i zdravstvena zaštita, Ruralna područja te Održivi razvoj, europsko i globalno okruženje. Zatim je održana konstruktivna rasprava.

Na kraju sastanka dogovoreno je da se očitovanja na Nacrt SWOT analize dostave u Razvojnu agenciju PORU KKŽ do kraja lipnja 2019. godine, a sljedeći sastanak Radne skupine na temu ciljeva Programa planiran je za početak srpnja 2019. godine.

Izrada Razvojnog programa za mlade jedna je od aktivnosti koja se provodi u okviru provedbe projekta „Svijest Akcija Volja Jačanje Energija Trening MLADIH“ čiji nositelj je Koprivničko-križevačka županija. Partner u projektu je Centar za mlade Križevci. Projekt je odobren u okviru Poziva za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2018. godinu. Vrijednost projekta iznosi 98.046,48 kuna, od čega 61.000,00 kuna sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

www.sjever.hr/kckzz.hr 22.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.