Now Reading:
Provalio u privatno poduzeće, policija ga brzo uhvatila
Full Article 1 minutes read

Provalio u privatno poduzeće, policija ga brzo uhvatila

policija

Danas (21. lipnja 2019.) u 1 sat i 10 minuta Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave međimurske zaprimio je telefonsku dojavu građana iz koje proizlazi da tri nepoznate osobe utovaruju neke predmete u crveni osobni automobil iz kruga privatnog poduzeća u Macincu. Na mjesto događaja upućeno je nekoliko policijskih ophodnji.

Jedna od ophodnji u Nedelišću uočila je crveni „VW Polo“, čakovečkih registarskih oznaka, čiji se vozač nije zaustavio na upućene svjetlosne i zvučne signale već je nastavio vožnju prema mjestu Pušćine. Nakon kraće potjere u Školskoj ulici, policijski službenici pronašli su napušteni „Polo“ u čijem se prtljažnom prostoru nalazi razni otpadni nehrđajući čelik.

Pregledom šire okolice lokacije pronalaska osobnog automobila policijski službenici pronašli su 22-godišnjaka s područja općine Pribislavec, za kojeg se sumnja da je provalio u ograđeno dvorište privatnog poduzeća u Macincu i ukrao razni metalni otpad. Mladić je uhićen te je uz primjenu sredstava prisile priveden u službene prostorije.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.