Now Reading:
Međimurski umirovljenici proslavili 50 i 60 godina braka
Full Article 2 minutes read

Međimurski umirovljenici proslavili 50 i 60 godina braka

Kaže se, da čovjek u životu treba imati tri stvari, a to su zdravlje, sreća i pamet. Zdravlje imate jer smo danas svi zajedno ovdje, sreću imate jer ste upoznali svoje životne partnere s kojima dijelite 50 ili 60 godina bračne zajednice, a pamet i mudrost predstavljate jer uspješno plovite najvažnijim brodom, a to je život i čestitam Vam svima na tome“, rekla je predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije Nada Lovrec na sada već tradicionalnom okupljanju parova koji slave 50 i 60 godina braka u Gornjoj Dubravi u kavani „K Jeleni“.

Crvenom ružom, stiskom ruke i lijepim riječima, u proslavi im se već tradicionalno pridružio i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je istaknuo „ovaj veliki jubilej dokaz je snage vaše ljubavi koja traje i odupire se vremenu jer godine nas ne štite od ljubavi, međutim ljubav nas štiti od starosti. To je, vjerojatno, jedina stvar koju na ovom svijetu ne treba objašnjavati niti joj tražiti razlog. Čestitam Vam svima od srca, a ova ruža je simbol da sve u životu trebamo njegovati, zalijevati, čuvati i tada će ono biti simbol poštovanja i ljubavi što upravo danas slavimo ovdje.“

U kratkom programu nastupio je pjevački zbor Podružnice umirovljenika Nedelišće pod vodstvom Branimira Magdalenića, a svečanost je uveličana i recitacijama Rajke Trokter u izvedbi Štefice Oreški i Nade Lovrec.

www.sjever.hr 21.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.