Now Reading:
Lepoglavski program za rješavanje stambenog pitanja mladih
Full Article 2 minutes read

Lepoglavski program za rješavanje stambenog pitanja mladih

lepoglava stanovi

Gradsko vijeće je na 15. sjednici održanoj 5. lipnja donijelo Programa demografskih mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Lepoglave za 2019. godinu.

Tim se Programom želi potaknuti rješavanje stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Lepoglave kao i poboljšati njihove stambene uvjete i time stvoriti osnovni uvjeti za ostanak i doseljavanje mladih obitelji na gradsko područje. Programom je definirano da će mlade obitelji u dobi do 40 godina moći ostvariti potporu u visini od 40.000 kuna za izgradnju obiteljske kuće odnosno 20.000 kuna za rekonstrukciju i adaptaciju stambenog prostora.

Potpore iz navedenog Programa dodjeljivat će se temeljem natječaja. Natječaj će biti raspisan nakon definiranja svih njegovih ključnih pojedinosti. Tek po objavi natječaja odnosno poziva mladim obiteljima koje će zadovoljavati kriterije natječaja, s kojima će biti upoznate po njegovoj objavi, zainteresirani će moći podnijeti prijave.

Iz Grada Lepoglave pozivaju građane da prate službenu gradsku internet stranicu (www.lepoglava.hr) i službene gradske objave putem kojih će biti informirani o tome kada će natječaj biti raspisan te o uvjetima samog natječaja.

www.sjever.hr 21.06.2019

Input your search keywords and press Enter.