Now Reading:
Rekonstrukcija atletske staze u sportskom parku Mladost
Full Article 2 minutes read

Rekonstrukcija atletske staze u sportskom parku Mladost

bandić

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, i u društvu direktorice Hanžekovićevog memorijala Ivane Brkljačić, obišao je Sportsko-rekreacijski centar Mladost, gdje je u tijeku rekonstrukcija atletske staze, skakališta i bacališta uoči IAAF World Challenge Mitinga Zagreb 2019. koji će se održati početkom rujna.

Gradonačelnik je rekao kako se završetak radova očekuje 20. kolovoza. „Od izvođača radova očekujem da svoj posao naprave najbolje što mogu te da poštuju rokove,“ kazao je i dodao da će 5. srpnja biti objavljen urbanističko–arhitektonski natječaj za idealno rješenje za bacalište na sjeverozapadnom dijelu Mladosti.

„Ovo je za zagrebačku atletiku značajan trenutak, zato što se nakon 20 godina u potpunosti obnavlja atletska staza na Mladosti,“ rekla je direktorica Brkljačić te je zahvalila gradonačelniku što prepoznaje važnost i značaj Hanžekovićevog memorijala. „Ove godine memorijal je u specifičnoj situaciji, jer je Svjetsko atletsko prvenstvo, koje se održava u Dohi, tek krajem rujna, a obično smo na Mladosti imali aktualne svjetske prvake i olimpijske pobjednike, istaknula je zahvalivši Sandri Perković kao najvećem promotoru ovog natjecanja.

„Ovo je najbolji atletski stadion u gradu Zagrebu te želim zahvaliti gradonačelniku što svim sportovima, pa tako i atletici pruža potporu,“ rekla je atletičarka Perković dodavši kako će Miting biti odlična uvertira za nadolazeće Svjetsko prvenstvo, jer će sve atletske zvijezde biti u naponu snage.

Tekst i foto Grad Zagreb 20.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.