Now Reading:
FOTO: Momčad NK Varaždina nakon prozivke odradila i prvi trening – ime novog trenera i pojačanja za sada misterij
Full Article 3 minutes read

FOTO: Momčad NK Varaždina nakon prozivke odradila i prvi trening – ime novog trenera i pojačanja za sada misterij

Prozivkom i prvim treningom u srijedu započele su pripreme nogometaša NK Varaždin za prvoligašku sezonu. Na prozivci su uz nogometnu momčad bili i predsjednik NK Varaždin Stjepan Cvek, Zoran Kastel, pomoćnik sada bivšeg trenera Branka Karačića, koji je također bio prisutan i ostatak tima. Bila je to prilika da iznesu svoje planove te riječi nade i podrške za predstojeću sezonu. Doduše, po pitanju novog trenera koji će zamijeniti donedavnog trenera Branka Karačića i pojačanja na terenu bili su prilično samozatajni tako da nisu otkrili konkretna imena niti razloge razlaza s dosadašnjim trenerom Karačićem, već samo informaciju da su pregovori u tijeku i da će se imena znati u narednih 5, 6 dana. Cvek je kazao kako ih je cjelokupna situacija malo iznenadila.

-Zadali smo si malo jači zadatak i u ovom trenutku je to malo viša stepenica, ali tu smo da se izborimo i dokazali smo se. Situacija nije još potpuno sređena, dogodio se slučaj s trenerom jer se nismo uspjeli dogovoriti i to nas je malo usporilo. Prva liga traži puno više i to znamo i svi skupa moramo biti odgovorniji. Znamo da momčad treba osvježenje i pojačanje i do današnjeg dana nismo još ništa dogovorili. U hodu ćemo rješavati pitanje statusa i svega ostalog i nadamo se da ćemo do odlaska na pripreme zakazane za 27.6. napraviti čisti popis igrača. Naslijedili smo stanje kakvo je, imamo problema, ali neću vam i ne mogu dati odgovor jer je to na treneru i to je stvar struke koja će u narednih mjesec dana odraditi.Veliki je interes i mnogi očekuju da se Varaždin vrati u prvu ligu – rekao je Cvek, koji se usput dotaknuo i financijske konstrukcije izjavivši pritom kako će bez pomoći Grada i Županije biti teško te kako do sada niti jedna kuna nije došla u klub.

Trenutni trener Kastel kazao je kako će u 24 dana imati 6 utakmica i 29 treninga, a na pripreme će se ići u Kupres od 27.6. do 4.7. gdje će odigrati dvije utakmice i nakon toga još imaju 10-tak dana do početka prvenstva. Nakon prozivke, momčad je izašla na teren odraditi prvi trening.

m.horvat/sjever.hr 20.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.