Now Reading:
U subotu 22. Moto skup u Koprivnici
Full Article 3 minutes read

U subotu 22. Moto skup u Koprivnici

policija

Tijekom moto skupa, u subotu, 22. lipnja u 18 sati organiziran je početak defilea na relaciji Kampus – Ulica Mihovila Pavleka Miškine – Trg bana Josipa Jelačića – Zrinski trg – Ulica Ante Starčevića – Ulica Ivana Česmićkog – Đelekovec – Šoderica, gdje će se sudionici defilea zadržati oko sat vremena, nakon toga slijedi povratak u Kampus relacijom Drnje – Peteranec – Peteranska cesta – Kampus. Defile će se provesti u pratnji policijskih službenika Postaje prometne policije Koprivnica.

Parking za automobile osiguran je unutar Kampusa, kamp za motoriste je također u parku Kampusa. Prema najavama organizatora na rečenom okupljanju očekuje se veći broj vozača motocikala i mopeda, ali i drugih kategorija vozača, posjetitelja s područja Koprivničko – križevačke županije, ali i s područja cijele Hrvatske te inozemstva.

Povećana frekvencija prometovanja očekuje se u popodnevnim i noćnim satima tijekom, 22./23. lipnja.

Kako bi se smanjilo stradavanje u prometu te povećala razina sigurnosti prometa na cestama, na području djelovanja Postaje prometne policije Koprivnica, od 14 sati u petak, 21. lipnja, do 16 sati u nedjelju, 23. lipnja,  provest će se pojačani nadzor kretanja vozača mopeda, motocikla i bicikala.

Tijekom trajanja moto skupa, već tradicionalno će od strane policijskih službenika na ulazu/izlazu u moto kamp biti postavljen info – pult gdje će se vršiti preventivno alkotestiranje vozača mopeda i motocikla, a s ciljem sprječavanja događanja prometnih nesreća u kojima sudjeluju ove kategorije vozača.

Svim sudionicima u prometu skrećemo pozornost na poštivanje prometnih propisa, prilagođavanje brzine kretanja vozila uvjetima na kolniku, obvezu korištenja zaštitne opreme, a sve s ciljem zaštite njih samih, ali i drugih sudionika u prometu.

foto: ilustracija

www.sjever.hr 19.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.