Now Reading:
Tako to rade “bunkeraši” – završen prvi Pine festival u Samoboru
Full Article 2 minutes read

Tako to rade “bunkeraši” – završen prvi Pine festival u Samoboru

pine festival samobor

Za svoj drugi rođendan samoborski Centar za mlade Bunker častio je sve Samoborce i goste našega grada brojnim događanjima održanima unazad dva tjedna.

Završetak proslave bio je prvi dvodnevni Pine festival, na kojem su nastupila etablirana imena domaće urbane glazbene scene, koje je okupila Yem agencija, uz potporu Grada Samobora, Turističke zajednice grada Samobora i Bunkera, odnosno Pučkog otvorenog učilišta Samobor. 

U večernjim satima, prema parkiralištu ispred Bunkera, slijevale su se grupe mladih i starih ljubitelja dobre glazbe i zabave, koji nakon svega sigurno nisu razočarani otišli svojim domovima.

U petak su festival otvorili Lika Kolorado i Nipplepeople, uslijedili su “headlineri” Pips, Chips & Videoclips i Vojko V., koncert su zatvorili High5, a kasnonoćni program osigurali su DJ-i uz “silent party”.        
Cubies su započeli drugi dan, nakon njih na pozornicu su se popeli Mary May i Porto Morto, a Hladno pivo je svojim poznatim hitovima dodatno zagrijalo vruću večer i stvorilo atmosferu kakva se viđa na najvećim koncertima. Uslijedili su Krankšvester i popratni program sve do 4 sata ujutro.

Samobor je tako, nadamo se, jer su se među publikom mogli čuti različiti jezici i dijalekti, postao nova destinacija na bogatoj domaćoj koncertnoj listi festivala posvećenih svim generacijama koje prepoznaju zvukove koji vode naprijed. Dakle, natrag ne može, jer par tisuća posjetitelja prvog Pine festivala očekuje njegov nastavak i dogodine.

www.sjever.hr/samobor.hr 19.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.