Now Reading:
Održan prvi TERME TUHELJ KUP za zagiće i limače
Full Article 3 minutes read

Održan prvi TERME TUHELJ KUP za zagiće i limače

klanjec kup

NK KLANJEC prošlog je vikenda,  uspješno organizirao prvi TERME TUHELJ KUP za kategorije zagića i limača. Čak 15 ekipa malih nogometaša okupilo se na terenima domaćina i unatoč sparnom i vrućem vremenu pokazalo puno dobrih poteza i lijepih golova. Uživalo se i međusobnom druženju što je, uz poticanje bavljenja sportom od najmlađe dobi, bio i glavni motiv održavanja ovog sportskog događanja.

Turnir  su u subotu poslijepodne odigrali ZAGIĆI i to: NK “INTER” ZAPREŠIĆ  s dvije ekipe, NK “RUDAR” DUBRAVA ZABOČKA, NK “ZAGOREC” KRAPINA, NK “BREGANA”, NK “ZAGOREC” VELIKO TRGOVIŠĆE I NK KLANJEC.

U finalnoj utakmici našli su se na kraju dana NK “INTER” ZAPREŠIĆ i NK “RUDAR” DZ,  a nakon izvođenja penala bolji su bili dječaci iz Zaprešića te osvojili 1. TERME TUHELJ KUP u Klanjcu.

Na maloj svečanosti proglašenja najuspješnijih ekipa i pojedinaca ZAGIĆIMA su čestitali i uručili pehare i medalje župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek i Tomislav Novak, zamjenik direktora Termi Tuhelj, glavnog sponzora turnira, dok se predsjednik NK Klanjec Dalibor Turčić u ime organizatora zahvalio svim sudionicima, ali i svima koji su pomogli u organizaciji ovog lijepog sportskog događaja, a njih je uistinu bilo puno.

Najbolji strijelac bio je Toto Šipek Glavač iz drugoplasiranog NK “Rudar”, najbolji golman Jakov Barišić iz Intera, a iz pobjedničke ekipe dolazi i najbolji igrač turnira Petar Petričević.

Pehare i medalje za osvojeno treće mjesto dobili su nogometaši NK “INTER” ZAPREŠIĆ II, dok je četvrta bila ekipe NK “BREGANA”.

Nedjelja je bila rezervirana za LIMAČE, a turnir je odigralo 8 ekipa i to: NK “ZAGOREC” VELIKO TRGOVIŠĆE, NK “INTER” ZAPREŠIĆ, NK “STRAŽA”, NK “PUŠĆA, NK “SAVA” DRENJE, NK “JEDINSTVO” i dvije ekipe domaćina.

I u kategorji limača finalnu utakmicu riješili su penali, a 1. mjesto na kraju su osvojili limači NK “INTER” iz Zaprešića koji su bili bolji od NK “ZAGOREC”  iz Velikog Trgovišća.

Treće mjesto pripalo je NK “PUŠĆA”, dok je četvrta bila ekipa NK KLANJEC II.

Najboljim golmanom na turniru limača proglašen je Matija Marec, NK “ZAGOREC” Veliko Trgovišće, Najbolji strijelac bio je Marko Stanić iz NK “PUŠĆA”, a pehar za najboljeg igrača otišao je u ruke Antuna Fidlera iz INTERA.

Pehare, prijelazni pehar i medalje limačima su uručili župan Željko Kolar, koji je čestitao svim sudionicima, ali i pohvalio roditelje koji ih podupiru, Tomislav Novak i Mladen Horvatin iz Termi Tuhelj te predsjednik NK Klanjec Dalibor Turčić.

Sve ekipe dobile su zahvalnice i zastavice, a pobjednike su nagradile i Terme Tuhelj.

Uz Terme Tuhelj, ovaj turnir za najmlađe kategorije nogometaša dobio je potporu i na natječaju Hrvatske elektroprivrede za dodjelu donacija ustanovama, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva u 2019. godini “Svjetlo na zajedničkom putu”, a svoju podršku dali su mu i drugi sponzori, donatori te vrijedna ekipa volontera iz NK Klanjec koji su se potrudili oko odlične organizacije.

www.sjever.hr/klanjec.hr 19.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.