Now Reading:
Znate li koliko je prosječna cijena novog stana u Varaždinu? Tko si može priuštiti novi stan?
Full Article 2 minutes read

Znate li koliko je prosječna cijena novog stana u Varaždinu? Tko si može priuštiti novi stan?

stanovi

Najveći godišnji porast cijena novih stanova u svibnju je na oglasniku Crozilla.com zabilježen u Puli gdje se za kvadrat u prosjeku tražilo 1864 eura što je 16,6 posto više no lani. Unatoč osjetnom godišnjem porastu, cijene pulske novogradnje na mjesečnoj su razini zabilježile nešto niže vrijednosti, u visini od 1,5 posto, jednako koliko i u Poreču u kojem se za kvadratni metar u prosjeku tražilo 2010 eura.

Novogradnja oglašavana na oglasniku Crozilla.com na području Senja na mjesečnoj je razini poskupjela za jedva zamjetnih 0,1 posto, a za kvadratni se metar u prosjeku tražilo 1645 eura.

Zagreb je i u svibnju, već standardno, ostao skuplji no u drugim gradovima u unutrašnjosti, a visinom cijena može se mjeriti s brojnim gradovima na Jadranu. Prosječna oglašavana cijena kvadrata novogradnje u Zagrebu je iznosila 2110 eura što je 0,7 posto više no prethodni mjesec, te 6,2 posto više no lani. Cijena kvadrata novih stanova u Osijeku je iznosila 1115 eura, u Varaždinu 1399 eura, a u oba grada maksimalni oglašavani iznosi nisu prelazili niti 1900 eura.

www.sjever.hr/Crozilla.com 18.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.