Now Reading:
Pokraj nabrijanih motora i automobila posjetitelji se najviše “nabrijali” na sexy car wash
Full Article 2 minutes read

Pokraj nabrijanih motora i automobila posjetitelji se najviše “nabrijali” na sexy car wash

lumini

200-tinjak nabrijanih automobila sudjelovalo je u velikoj adrenalinskoj zabavi protekle subote u Trgovačkom centru Lumini, koja je i ove godine okupila rekordan broj posjetitelja. Uz ljubitelje žestokih popusta, Brzi i žestoki Lumini Style show, je i ovu šestu godinu za redom, na parkiralištu centra okupio ljubitelje automobila iz svih dijelova Hrvatske, ali i Slovenije te Bosne. Najbolje među njima odabrali su znalci iz Auto Moto Udruge Tuning Garage Prijatelj na2, a kao auto susreta Best of Show proglašen je kompletno preuređen VW Corrado. Program su otvorila posebno šarmantna vozila na 4 i 2 kotača iz Oldtimer kluba Varaždin 2, među kojima je bilo ulaštenih primjeraka iz 1950 i 1960-tih godina, a posebnu pozornost privukli su Volvo PV444 iz 1957. te Jaguar E-Type iz 1969. godine.

Posjetitelji su cijeli dan razgledavali oldtimer i modificirane automobile, a mnogo njih se i družilo s Transformer maskotama Optimus Prime i Bumblebee, koji su spremno pozirali za svaku fotografiju, s malim, ali i velikim obožavateljima. Najmlađi posjetitelji su bojali Transformer bojanke, isprobali face painting te sudjelovali u mini utrkama sa autićima na baterije ispred igraonice Twister i osvojili brojne nagrade.

U trenutku kada je na motocikl sjeo Radislav Mihajlov, napetost se mogla rezati nožem. Stunt vozač je izvodio iznimno atraktivne vratolomije na svom motoru, a atmosferu je dodatno nabrijao atraktivan sexy car wash.

www.sjever.hr 18.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.