Now Reading:
Nogometaši Slaven Belupa startali s pripremama
Full Article 2 minutes read

Nogometaši Slaven Belupa startali s pripremama

slaven belupo

Nogometaši Slaven Belupa sinoć su se na zajedničkoj večeri okupili pred start priprema za novu sezonu. Danas ujutro s početkom u 9:30 odradili su i prvi trening pod vodstvom trenera Ivice Sertića koji je na raspolaganju imao 25 igrača. Tijekom tjedna momčadi će se priključiti i Muzafer Ejupi i Mateus Lima koji su dobili dodatna dva dana slobodno, a idućeg tjedna će se priključiti i vratar Ivan Filipović koji je obavio lasersku korekciju vida te Filip Hlevnjak i Arijan Brković koji su bili odsutni zbog školskih obaveza. Uoči treninga Slavenašima su se obratili članovi Uprave Vedran Šimunović i Danijel Kocijan zaželjevši svima uspješnu i sretnu sezonu.

Igrači koji su jutros okupili na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš bili su: Antun Marković, Damjan Kurtanjek, David Šugić, Karlo Slukić, Vinko Međimorec, Zvonimir Šarlija, Matko Zirdum, Krystian Nowak, Marko Karamako, Marko Iharoš, Bruno Goda, Marko Martinaga, Mateas Delić, Ivan Dolček, Bruno Bogojević, Stipe Bačelić Grgić, Dario Čanađija, David Puclin, Ivan Jajalo, Karlo Plantak, Tomislav Srbljinović, Ivan Čalušić, Ivan Krstanović i Mihael Mladen.

Podsjetimo još jednom, prvu pripremnu utakmicu naši će nogometaši igrati 28. lipnja protiv mađarskog Kaposvara, nakon čega, 1. srpnja, odlaze na dvotjedne pripreme na Roglu i u Zreče u Sloveniji. Tamo će naša momčad odigrati pet prijateljskih susreta.

www.sjever.hr 18.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.