Now Reading:
Zagrebačka županija financira edukaciju o poduzetništvu u turizmu za 15 polaznika
Full Article 2 minutes read

Zagrebačka županija financira edukaciju o poduzetništvu u turizmu za 15 polaznika

edukacija

Zagrebačka županija pokrenula je program edukacije „Poduzetništvo u turizmu“ kroz koji će osigurati sufinanciranje edukacije za 15 polaznika sa svog područja. Cijena edukacije po polazniku iznosi 12.000 kuna od čega će Zagrebačka županija sufinancirati 9.000 kuna. Četveromjesečnu edukaciju provodit će Ekonomski fakultet u Zagrebu, a prijave za istu otvorene su do 15. srpnja 2019. godine.

Pravo na prijavu imaju fizičke osobe zaposlenici i vlasnici gospodarskih subjekata koji se bave turizmom, djelatnici javnih institucija koje se bave turizmom te fizičke osobe koje se planiraju baviti turizmom, uz uvjet da djeluju na području Zagrebačke županije i imaju minimalno srednju stručnu spremu.

Edukacija će započeti 13. rujna 2019. godine, a održavat će se u prostorima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu (Trg J.F.Kennedya 6), petkom poslijepodne i subotom prijepodne. Po završetku Programa, svaki polaznik obranit će završni rad pred komisijom nakon čega stječe certifikat o završenom programu koji se upisuje u radnu knjižicu.

Financiranje poduzetničkih aktivnosti, poduzetničko računovodstvo, poslovno upravljanje i planiranje, vinarstvo i enologija u svrhu promicanja turizma, medicinski marketing samo su dio od ukupno 24 kolegija koji će se provoditi kroz četiri mjeseca, odnosno 120 sati edukacije.

www.sjever.hr 17.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.