Now Reading:
VELIKA PRILIKA ZA DULJI ODMOR: Uz samo 2 dana godišnjeg, čak 6 dana odmora – vrijeme je za spajanje praznika s vikendom!
Full Article 2 minutes read

VELIKA PRILIKA ZA DULJI ODMOR: Uz samo 2 dana godišnjeg, čak 6 dana odmora – vrijeme je za spajanje praznika s vikendom!

more

U novome tjednu mnogi će više odmarati nego raditi, a oni snalažljiviji moći će uz samo dva dana godišnjeg odmora uživati u čak šest slobodnih dana.

Ne vjerujemo da ste zaboravili, ali ipak podsjećamo – u četvrtak 20. lipnja, blagdan je Tijelova, a slijedi Dan antifašističke borbe koji se slavi u subotu 22. lipnja. Idući praznik, Dan državnosti, pada 25. lipnja, što je utorak.
Jasno je sve, je li tako? Uzmete li godišnji u petak, pa onda opet u ponedjeljak, imat ćete mini godišnji odmor!

Nije to posljednja prilika za „spajalicu”

Do kraja godine imat ćemo još prilika za spajanje – u kolovozu imamo dva neradna dana, 5. kolovoza, u ponedjeljak, slavi se Dan domovinske zahvalnosti i Dan branitelja, a Velika Gospa u četvrtak, 15. kolovoza.
Nakon toga, u rujnu nema praznika te je prvi idući Dan neovisnosti 8. listopada, što pada u utorak, a Svi sveti, 1. studenoga, donose još jedan produženi vikend, ovaj put s petkom.

I za sam kraj godine – Božić, 25. prosinca, bit će u srijedu, a blagdan sv. Stjepana u četvrtak (što bi moglo značiti da će mnogi od srijede do nedjelje odmarati, uz svega jedan dan godišnjeg).
Nova je godina u srijedu, što će ipak biti malo teže spojiti s vikendom.

a.kučić/sjever.hr 17.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.